TOKAT / TURHAL - Turhal Mesleki Eğitim Merkezi

Kadir TÜRKSOY - Okul Müdürü

Kadir TÜRKSOY

Okul Müdürü

1970 yılında Turhal´da doğdu. İlk ve Orta Okulunu Turhal´da okudu. Turhal Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu Elektrik Teknikerliğini bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde Lisans Eğitimini tamamladı. 1992 yılında Tunceli-Pülümür Halk Eğitim Merkezinde Elektrik Öğretmeni olarak göreve başladı. 1995 yılında Turhal Endüstri Meslek Lisesi (Şehit Ahmet Atilla Güneş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) ´ne Elektrik Öğretmeni olarak tayin oldu. Bu okulda sırası ile Atölye Şefliği, Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2019 yılında yapılan yeniden değerlendirme sonunda Turhal Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne görevlendirildi. Baş Öğretmen olan Kadir TÜRKSOY evli ve üç çocuk babasıdır.