TOKAT / TURHAL - Turhal Mesleki Eğitim Merkezi

7 MURAT LEBLEBİCİ İnşaat Tek. Alanı SALI
8 Mustafa ÇAĞLAYAN Makine Tek./Makine ve Kalıp PERŞEMBE

Nis

"23 Nisan'ın yüzüncü yılını kutladığımız bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı bu özel gün için bir marş hazırladı. Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanıyla dünya çocuklarına atfedilen tek bayram olan 23 Nisan'ın 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan marşı çocuklarımız bu yıl evlerinde hep birlikte söyleyecekler."

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: 100. yılın bir marşı, bir şarkısı, hatırası olmazsa eksik kalacaktı. Gönlümüzden geçen 23 Nisan haftasında okullarımızda çocuklarımızla birlikte 100. yıl marşını söylemek, her okulun kendi videosunu hazırlamasını sağlamaktı. Korodaki çocuklarımız marşı seslendirmek için dahi evlerinden çıkmadılar, kayıtları evlerinde alarak gönderdiler. Onlar nasıl evlerinde seslendirdi ise, marşı dinleyen çocuklarımız da evlerinde seslendirecekler. 23 Nisan'da hep birlikte 'Yüzyıllar yaşa 23 Nisan' diyeceğiz. Sözleriyle, bestesiyle, sesleriyle, çekimleriyle, görüntüleriyle, kurgusuyla gönüllü olarak yanımızda olan tüm ekibe teşekkür ediyorum.

Nis